Magyar Élőfalu Hálózat
NYITÓLAP
BEMUTATKOZNAK
AZ ÉLŐFALVAK
AKTUÁLIS PROGRAMOK
E-HÍRLEVELEK
MAGAZIN
FILM
BLOG
FACEBOOK
KAPCSOLAT


Támogatóink:

Ökotárs Alapítvány

Természetes Életmód Alapítvány Agostyán

Visnyeszéplaki
Faluvédő és
Közművelődési
Egyesület"Vidékfejlesztők Fóruma -
országos civil hálózat a
fenntartható fejlődésért"
projekt, a
Vidékfejlesztési Minisztérium
Zöld Forrás
programja támogatásával.

SZÖRMENTÉN - ÖKO-MŰHELY


2015. januárjától havonta gyűlünk össze Ópusztaszeren, a VACKORKUCKÓBAN, ahol - a Szeri Ökotanyák Szövetsége (SzÖSz) szervezésével - körüljárjuk az egészséges életmód, a környezetbarát otthon és a biokert kérdéseit, s várjuk az e témák iránt érdeklődő környékbelieket. Az elméletet dióhéjban a gyakorlatot pedig minél részletesebben szeretnénk átadni, s célunk, hogy minél több környezettudatos háziasszony és gazda találjon számára hasznos tudást, gyakorlatot és gyümölcsöző kapcsolatokat műhelyeinken.

2015. JANUÁR 24. 15 óra: VESSZŐFONÁS (a vessző termesztése, szedése, felhasználása) Bársony Pista bácsival, aki Tiszaalpárról érkezik, hogy megossza velünk tudását és több évtizedes tapasztalatát a kosárfonás titkairól.

HELYSZÍN: Ópusztaszer, FALUHÁZ (Felszabadulás u. 26.)


2015. FEBRUÁR 21. 9-13 óra: KERT TERVEZÉS (növénytársítás, gyógy- és fűszernövénykert, mulcsozás) Szabó-Madarasi Edittel, aki Kistelekről érkezik és szívügye az ökológiai gazdálkodás
2015. MÁRCIUS 21. 9-13 óra
: MÉREGTELENÍTÉS (a böjt, mint testi, lelki felüdülés, méregtelenítő kúrák) Somogyi Andreával, aki kutatja a test és lélek gyógyításának praktikáit, ősi tapasztalatait.A részvétel INGYENES, de kérjük, hogy jelentkezzenek e-mailen ÉS finomságoknak, önkéntes munkának mindig örülünk!

További információk és jelentkezés: torokrisztina@gmail.com

egt.jpg eeat.jpg okotars.jpg